vve-beheer-gebouw-1.jpg
vve-beheer-gebouw-2.jpg
vve-beheer-gebouw-3.jpg
vve-beheer-gebouw-4.jpg

VvE Beheer Wiendels
Vlamoven 34
Postbus 2145
6802 CC Arnhem

Tel.   026 - 36 33 666

Email: 
info@vve-wiendels.nl

Website: 
www.vve-wiendels.nl

Kvk 09167703
BTW nr. NL8175.92.908.B01

Mijn VvE login:VvE Beheer Wiendels, de sleutel tot maatwerk

Het beheren van flats en appartementencomplexen: een vak apart 
Wie een flat of appartement(en) bezit, weet hoe lastig het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten en het exterieur kan zijn.
Om het coördineren van onderhoudstaken te vereenvoudigen wordt, van rechtswege, altijd een Vereniging van Eigenaren opgericht. Nóg een stap eenvoudiger is het inschakelen van een professionele partner. VvE Beheer Wiendels is zo’n partner.
Een partner die zich kenmerkt door een jarenlange ervaring enerzijds en een grote betrokkenheid anderzijds.
Onze uitgangspunten zijn het leveren van maatwerk, een flexibele opstelling, een klant wil geen sores, een klant wil iemand die meedenkt, die een probleem vóór is, een snelle respons op een vraag en een vlotte afhandeling van een reparatieverzoek.
Met als resultaat: optimaal onderhoud en een dito werkrelatie.

Kort profiel
VvE Beheer Wiendels beheert appartementencomplexen in opdracht van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) in de regio Arnhem. Wat houdt dat concreet in?
Voorbeelden van werkzaamheden die VvE Beheer Wiendels coördineert zijn de glasbewassing, schoonmaak, onderhoud en reparatie van gevels, daken en kozijnen, onderhoud van gemeenschappelijke binnenruimten (waaronder lichtvoorziening, liften, lekkages), technisch onderhoud en schilder- en metselwerk. De coördinatie omvat een meerjarenplanning van het onderhoud, budgettering, financiële afspraken met toeleveranciers en kwaliteitsbewaking. Kortom vakkundig vastgoedbeheer.

Actueel

back top